Ladies, gaan jullie regelmatig naar de schoonheidssalon, de pedicure of een spa?

Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee! Ik gun iedereen deze heerlijke verwennerij van harte.

Maar er is ook een andere manier om er tip top uit te kunnen zien voor een prikkie en dat is “Doe het zelf beauty”.

Je badkamer als spa, je eigen range aan nagellakjes voor fantastisch mooie nagels aan handen en voeten! Scrubcrèmes, heerlijke zeep, douchecrème en body lotion in je favoriete geur om je huid te laten stralen.

Je eigen verwenmoment is vooral niet duur én je hoeft er de deur niet voor uit, fantastisch toch? Steek je pas gekochte geurkaars aan, zet je geurstokjes klaar en genieten maar!

En na afloop nagenieten met een goede film en een lekker glaasje van je favoriete drank (niet teveel chips eten, dat is niet goed voor ons senior figuur…..).

Zelf ben ik een grote fan van Essie nagellak, zeker niet de goedkoopste, maar wel erg fijn in het gebruik en de lak blijft lang netjes op je nagels zitten. Ook de prachtig glanzende gel coutur top coat is een echte aanrader, je nagels gaan er brilliant van glanzen. Maar ik heb ook goedkopere nagellakjes die het ook goed doen.

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen hoe je je nagels het beste kunt verzorgen, maar vergeet nooit een base coat op je nagels aan te brengen, anders kunnen ze oh zo lelijk verkleuren….

author-sign