Jarenlang vond ik dat het ook zonder die geurkaarsen, -stokjes en -parfums prima rook in mijn woonomgeving. Totdat ik op een gegeven moment zo’n populaire winkel van Rituals binnen liep.

Niet wetend waar ik mijn oog het eerst op moest laten vallen, door het enorme aanbod van producten, zag een alleraardigste verkoopster mij peinzend rondkijken en vroeg mij of ik hulp nodig had. Ik knikte  natuurlijk ontkennend…..

Vervolgens begon ik te snuffelen aan diverse geurstokjes en vond dat die (de meeste althans) wel heel erg goed roken. En hopla, ik was verkocht!

Vanaf die dag stonden de eerste stokjes te geuren in huis, in een mooie verpakking, die ook nog eens heel gaaf stond in mijn interieur! Ook kocht ik een grote geurkaars, eveneens een pronkstuk om ergens te plaatsen.

Daarna kwamen er al snel interieurparfums bij en ook een Rituals aroma diffuser met cassettes met geurende olie erin. Deze kun je eenvoudig instellen op je mobieltje en daana is het genieten van die heerlijke geur!

Het doet mij in ieder geval heel goed om een heerlijk ruikend huis te hebben, ik wordt er echt vrolijk van! Lieve vrienden, probeer het eens uit, de producten staan prachtig in elk interieur. Ook jullie zullen er zeer zeke happy van worden!

Liefs

author-sign