Spanje heeft een van de hoogste levensverwachtingen ter wereld. Geen wonder, gezien het gezonde dieet waar de Spanjaarden zo trots op zijn.

Spaans eten is voortreffelijk en bekend over de hele wereld. Iedereen kent natuurlijk paella, gazpacho en tapas, maar er zijn talloze minder bekende gerechten die specifiek zijn voor de diverse  regio´s van het land, en ze hebben allemaal hun zeer unieke smaak.

Durf die authentieke Spaanse keuken te verkennen, door het proeven van de specialiteiten van kleine bars en restaurants. Deze liggen vaak verborgen in de minder toeristische gebieden van steden en dorpen.

Als een van ‘s werelds grootste producenten van olijfolie en de bloeiende landbouwsector, is de versheid en kwaliteit van de producten gegarandeerd! 


Photo by Cloris Ying on Unsplash
author-sign