De natuur heeft mij gezegend (ahum) met een enorm dikke bos krullerig haar. Veel dames zwijmelen al bij de gedachte hieraan, maar ik heb het altijd knap lastig gevonden! Steil haar is en zal altijd mijn ideaal blijven.

Je begrijpt het al, de stijltang is dus mijn beste vriend in de strijd tegen die weerbarstige lokken! Mijn eerste tang kocht ik jaren geleden bij Florale, het was een Tondeo Cerion. Ik dacht dat er geen betere bestond en heb deze helemaal op gebruikt. Dit merk is trouwens nog altijd op de markt.

In de veronderstelling dat duur beter is ging ik op zoek naar de ultieme stijltang. Na enig zoekwerk en het lezen van prachtige reviews, kocht ik een tang van het prijzige merk Chi. Groot was echter mijn teleurstelling, toen ik met deze dure tang niet het gewenste resultaat behaalde.

Per toeval las ik veel goede recensies over de Remington S8500 stijltang. Een vrij goedkope tang die kan opwarmen tot maar liefst 230 graden! Voor dames met mijn haarsoort ideaal, want stylen van dik, krullerig haar op een lagere temperatuur geeft naar mijn bescheiden mening niet het gewenste resultaat.

Ik heb de tang gekocht en tjonge jonge, wat is dit een goed product! Binnen no time is mijn krullenbos prachtig steil. Ik hoef zelfs maar één keer mijn lokken door de platen te halen, terwijl ik met de andere tangen dit meerdere malen moest herhalen.

Conclusie: dit is écht de beste stijltang die ik ooit heb gehad voor een heel fijne prijs. Ik ben een zeer tevreden mens!

author-sign