Lieve Senior Stylers, ik kan niet genoeg benadrukken hoe het is om een hond als vriend in je leven te hebben. Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen zonder een heerlijke viervoeter in huis. Het doet zoveel goeds voor je humeur en je lichaam.

Mijn lieverd heet Ebba. Ze is geboren in Zweden, waar wij 15 jaar hebben gewoond. Ze is een Västgötaspets, een oeroud Zweedse ras. De Vikingen genoten reeds van deze hondjes. Tevens werden en worden ze nog gebruikt op het Zweedse platteland om koeien te drijven.

Ik ga jullie meenemen in Ebba´s en mijn wereld door middel van foto´s (volg ons ook op Instagram). Tevens krijgen jullie regelmatig uiteenlopende tips over hond en welness, hondenverzorging, hondenassecoires, bescherming van je viervoeter tegen ongedierte, tips om je huis hondenhaar vrij  te houden etcetera……

Heel veel kijk- en tipplezier Senior Stylers en veel natte kussen van Ebba

author-sign