Het heerlijke Spanje is al jaren een van de belangrijkste toeristische bestemmingen, vanwege het aangename klimaat het hele jaar door en natuurlijk de prachtige stranden.

De eerste keer dat je Spanje bezoekt, zul je er verliefd op worden, niet alleen op ‘s lands schoonheid, maar ook op het rijke culturele erfgoed, de gepassioneerde taal en vooral Spanjes cultureel unieke en sfeervolle kijk op hoe het leven moet worden geleefd.

Spanje is het op één na grootste land in de Europese Unie. Het heeft helaas niet de sterkste arbeidsmarkt, maar is wel sterk aanwezig in sectoren als toerisme, textiel, landbouw, voedingsmiddelen en dranken, machines en auto’s.

Het land heeft een grote, al lang bestaande expatgemeenschap die van Spanje het thuisland heeft gemaakt. Spanje is zo’n gewilde plaats geworden vanwege de nadruk op vrije tijd en vriendschappen, de goede gezondheidszorg en een hogere kwaliteit van leven.

author-sign