Hierbij is de eerste update van de Grey Challenge, of te wel mijn transformatie van geverfd donkerblond naar een grijze haardos.

De grijze haren zijn al goed zichtbaar, er is nu zo´n 2 centimeter uitgroei te zien. Het was even wennen aan mijn eigen haarkleur, maar ik vind het ook wel een enorm spannend proces!

Deze week heb ik bij de plaatselijke supermarkt (Mercadona) hun eigen merk zilvershampoo en een zilvermasker gekocht. Na de eerste wasbeurt merkte ik al meteen dat de grijze gloed intenser was geworden.

In zilvershampoo zijn violetkleurige pigmenten verwerkt die de gele gloed uit je haar halen. Laat je niet afschrikken door deze shampoo, deze is namelijk paars van kleur! Eén keer per week je haren wassen met zilvershampoo is voldoende. De andere keren kun je een gewone, goed voedende shampoo gebruiken. Dit product is zeker ook geschikt voor blondines die de gele gloed uit hun blonde lokken willen verwijderen!

Zilvershampoo is in alle prijsklassen verkrijgbaar, dus er is er een voor elk budget. Waar wacht je nog op? Kopen dus! Het is écht de moeite waard.

author-sign