Kennen jullie dat gevoel, dat je steeds minder goed tegen het dragen van (té) krappe kleding kunt? Nou, ik wel…..

Vanaf mijn prille jeugd ben ik een enorme fan van denim geweest. Hoe krapper de broek om mijn lijf zat, hoe beter.

Totdat ik op een punt kwam, dat het strakke oncomfortabel ging aanvoelen. Draaide het hier om een leeftijdskwestie? Misschien wel…. Mijn figuur werd minder strak en de kilo´s slopen en sluipen er nog steeds aan. Help, wat gebeurt er met mijn lijf……..!?

Goddank kwamen er leggings op de markt en naderhand ook van die heerlijke, nette, comfortabele  broeken en rokken in allerlei zacht aanvoelende stoffen en leuke dessins. Ik was gered!

Mijn spijkerbroeken heb ik nog niet kunnen wegdoen, maar ze hangen er de laatste tijd helaas werkloos bij. Inmiddels hebben de comfy pantalons de overhand in mijn kleerkast. Combineer ze met kleurrijke sneakers, een heerlijk oversized sweatshirt of vest en je ziet er top uit!

Liefs,

author-sign