Jonge, wat gaat de tijd snel…. Het is alweer 4 maanden geleden dat ik mijn haren voor het laatst geverfd heb. Het resultaat daarvan zien jullie op de bijgevoegde foto’s.

Ik kan niet zeggen dat ik het proces van grijs worden al 100% omarmd heb, maar het gaat in de goede richting. Het is wel heel leuk om na al die jaren mijn eigen donkerblonde kleur weer terug te zien, omdat ik natuurlijk nog niet helemaal witharig ben.

En alsof de grey challenge al niet genoeg uitdaging met zich meebrengt, ben ik ook nog eens gestart met de curl challenge!

De natuur heeft mij namelijk bedeeld met enorm krullend haar. Jarenlang heb ik deze krullen verafschuwd en weg gestyled met mijn steiltang. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik mijn curls geaccepteerd heb en ik wil ze dan ook veel vaker laten zien!

De kapper heeft onlangs alle dode punten uit mijn haren geknipt en daardoor het is wel erg kort geworden. Dode stukken haar krullen namelijk niet meer en dat resulteert in een slordig resultaat.

Ik ben wel blij als ze weer gaan groeien, dan ziet het er wat frivoler uit.

Nu ben ik dus op zoek naar de beste manier om de krullen tot zijn recht te doen komen. Ik heb een leave-in conditioner voor krulhaar gekocht en tevens een krullenmousse. Ik moet zeggen dat ik wel tevreden ben met het resultaat. Ook ga ik binnenkort nog een krullencrème proberen.

De moraal van dit verhaal is: accepteer je curls, en show ze! Veel vrouwen zouden er bijna een moord voor doen om ze ook te hebben!

Liefs,

author-sign