Ik heb vandaag veel zin om jullie mee te nemen op een tripje door mijn badkamer. Ik laat jullie weten hoe ik mijn badkamer lekker laat ruiken, welke producten aan de rand van mijn bad en wastafel staan en wat er zo allemaal te vinden is in mijn badkamerkastje!

Je zult een mix zien van allerlei merken die bekend zijn in Nederland (zelfs van Lidl), maar ik gebruik ook producten van onder andere de Spaanse supermarkt Mercadona, écht een bezoek waard als je in Spanje bent. Ze hebben niet alleen veel keus in etenswaren, maar ook nog eens een eigen beautylijn die zeer goed en niet duur is!

Foto van mijn wastafel

Mijn wastafel

Op mijn wastafel staat heerlijke handzeep en handcrème van Rituals in de geur Smooth Violet. Om mijn badkamer heerlijk te laten ruiken zijn er altijd geurstokjes aanwezig. Deze keer heb ik Orris Mimosa geurstokjes van Rituals staan. Een zalige geur die je meteen lentekriebels bezorgt!

Op de rand van mijn bad

Op de badrand

Aan de rand van mijn bad staan voornamelijk Spaanse producten, zoals een heerlijke glycerine douchecrème met een ouderwetse zeepgeur. Iets wat ik zelf zeer op prijs stel. Verder zie je voedende shampoo en conditioner staan van de eigen lijn van de Mercadona supermarkt. Ook staat er een fles heerlijke foaming shower gel van Rituals uit de Amsterdam collection en omdat ik nu grijsharig door het leven ga, mag een fijn zilvermasker niet ontbreken om de gele tinten uit mijn haar weg te werken.

Aloe Vera doekjes, pads en meer

Voor mijn gezichtsreiniging gebruik ik een milde oogmakeup verwijderaar met grote makup verwijderingspads. Daarna maak ik mijn gezicht schoon met een reinigingsdoekje, verrijkt met aloe vera en scrub ik mijn gezichtshuid voorzichtig met een scrubcrème.

Daarna gaat er een voedende crème op mijn gezicht. Ik gebruik voor zowel de dag alsook voor de nacht Dragon´s Blood crème. Op dit wondermiddel kom ik hieronder terug.

Handcrèmes van Rituals, Dragons blood en Cien BB crème

Dragon’s blood

Onlangs heb ik Dragon´s Blood crème gekocht voor het gezicht en de hals. Ik ben helemaal verliefd op dit product geworden. Het geeft je huid een enorme boost en is zowel ´s ochtends alsook ´s avonds te gebruiken. Dragon´s Blood wordt onder andere gewonnen uit de hars van de Drakenbloedboom. Deze komt voor in Zuid-Amerika en op de Canarische eilanden. Het bevat een stofje, genaamd taspine, dat een helende werking heeft op de huid. Daarnaast bevat de crème een hoog gehalte aan anti-oxidanten, wat betekent dat de crème het vermogen heeft om het verouderingsproces te vertragen. Men beweert dat de anti-oxidatieve werking van Drakenbloed zo´n 50 maal krachtiger is dan vitamine E!

In Nederland is er een goede Drakenbloedcrème te krijgen van het merk Rodial bij bol.com.

Een fantastische nagellak

Op de volgende foto zien jullie, naast enkele parfummetjes, een flesje nagellak van het Nedelandse merk Herôme staan. Ik ben al jaren een groot fan van dit merk. Ze brengen fantastische nagelproducten op de markt. Dit is een bijzondere lak met een zacht roze doorschijnend kleurtje dat het roze van je nagels rozer doet lijken en het wit witter doet lijken. Je nagels gaan er ook nog eens mooi van glanzen.

Herome nagellak koop je bij bol.com.

Heerlijke parfummetjes en Herôme nagellak

Nog meer huidverzorging

Op de laatste foto’s laat ik jullie mijn body lotions, zonne- en haarproducten zien. De body lotion van Maja en Lancaster zijn echte toppers, je blijft ze echt gegarandeerd de gehele dag ruiken.

Goede zonneproducten zijn onmisbaar in je eigen badkamerkastje. De lente komt er snel aan en het lentezonnetje is al heel krachtig. Vergeet je dus niet in te smeren.

Mijn favoriete haarproducten om mijn haar te laten glanzen én in toom te houden bij vochtig weer zijn Tigi Catwalk Blow Out balm, Pantene Instant Frizz Control en Taft Ultra Fixing Gellac, Hold 4.

Taft-produkten zijn verkrijgbaar bij bol.com.

author-sign