Ebba en ik willen jullie bij dezen heel graag meenemen op een heerlijke lentewandeling die wij onlangs gemaakt hebben door ons fantastisch mooie uithoekje in noord-oost Andalusië.

Wij wonen sinds een dik jaar in de urbanisatie Mundo Aguilón, die bestaat uit ongeveer 200 appartementen, gelegen aan het prachtige golfterrein, Aguilón Golf. Je kunt hier ook heerlijk wandelen én fietsen door het ruige berglandschap of gewoon lekker langs het strand kuieren!

De provincie Almería waartoe wij behoren is één van de warmste en droogste plekken van Spanje. Omdat hier een woestijnklimaat heerst, regent het weinig. Dit zorgt voor ruige natuur, afgewisseld met imposante bergketens.

Het wemelt hier van de mooie dorpjes en stadjes én de enige woestijn van Europa, de Tabernas woestijn. Dit stukje van Spanje is gelukkig nog niet overspoeld door toeristen. Als je van het authentieke Spaanse sfeertje houdt, kom dan naar deze regio!

Neem je je viervoeter mee naar Spanje, vergeet dan vooral niet om deze te laten inenten tegen de bekende hondenziektes én tegen Rabiës! Deze vaccinatie is hier namelijk verplicht. Omdat het muggetje dat de akelige ziekte Leishmania overbrengt hier aanwezig is, is het tevens heel verstandig om je hond hiertegen te laten inenten.

Zo, genoeg geschreven, geniet nu van de mooie plaatjes. Vele groetjes van ons beiden!


Liefs van

author-sign