Over mezelf en mijn blog

Hallo beste lezer! Ontzettend leuk dat je terecht bent gekomen op mijn website Senior Style.

Het eerste gedeelte van de naam zegt het al… ”Senior”: ik ben niet meer de jongste, maar voel me nog lang niet oud! Deze boodschap wil ik jullie onder meer meegeven, maar ook: geniet van het leven en durf dingen uit te proberen of te wagen. Geloof me, het zal de moeite waard zijn en je veel voldoening geven.

Ik popel om jullie mee te nemen op mijn reis door het leven en jullie daarbij te inspireren.

Ik ga schrijven over welness, schoonheid, interieur, wonen in het buitenland én het thema hond. Uiteraard aangevuld met veel beeldmateriaal en een gezonde dosis humor.
Kortom:  Senior Style!

Wie ben ik?

Mijn naam is Ingrid. Ik ben 58 jaar en geboren in Nederlands Limburg.

Geloof me, hoe ouder je wordt, hoe beter je je in je vel gaat voelen! (niet elke dag natuurlijk, laat me daar ook duidelijk over zijn. Er zijn meer dan genoeg uitdagingen die horen bij het ouder worden. Daar die uitdagingen al overal besproken en uitgelegd worden, wil ik het daar dus niet over hebben, maar me vooral concentreren op het positieve aspect van ouder worden.

De jaren zijn omgevlogen. Ik ben via Nederland, waar ik heb gewoond tot 2006 en Zweden, waar ik 15 jaar heb gewoond, nog niet zo heel lang geleden terecht gekomen in het prachtige Spanje, waar ik momenteel woon in een heerlijk appartement in Noord Andalusië, samen met mijn man en hond.

Daar gaan jullie eveneens van meegenieten, dat beloof ik!

Dus Senior Stylers, volg mij op deze reis en geniet met me mee!

Mijn devies en tevens mijn slogan is Aging is the new young. Zegt het voort!

Liefs,