The Grey Challenge

Al jaren verf ik mijn haren zelf, van donkerbruin, tot donkerblond. Totdat niet zo heel lang gelegen die witte haren na een verfbeurt wel érg snel weer zichtbaar werden aan de zijkanten van mijn hoofd en op mijn voorhoofd.

Van één keer in de 5 á 6 weken, moest ik mijn haar op het laatst om de 2 à 3 weken verven, om die vervelende uitgroei voor te blijven.

Totdat opeens mijn ogen open gingen en ik begon te kijken naar dames van mijn leeftijd, ietsje ouder én zelfs jonger, die de stap al hadden genomen niet meer te verven en nu met hun prachtige grijze lokken pronken.

Zo ook een vriendin die 1 jaar jonger is dan ik en er fantastisch uitziet met haar eigen, prachtige  grijze haar.

Oké, dacht ik, wat zij kunnen, dat kan ik ook! Dus ben ik op 1 juli 2022 gestart met The Grey Challenge.

Dames (en natuurlijk ook heren…), jullie gaan bij dezen meegenieten van mijn transformatieproces van donkerblond (de laatste haarkleur waarmee ik mijn haren geverfd heb, maar nu al redelijk gebleekt door de Spaanse zon) naar mijn eigen grijze haardos. Ik ben enorm benieuwd naar die unieke kleur die mijn donkerblonde lokken langzamerhand zal verdringen.

En dat alles cold turkey, géén lichtere kleur erin, géén spuitbusjes met grijs verdoezelende werking, nee, gewoon de natuur zijn gang laten gaan!

Grijs is de rage in Hollywood. Steeds meer sterren durven hun ware haarkleur te tonen! Dames als Sarah Jessica Parker, Helen Mirren en Jane Seymour pronken al langere tijd met hun fantastische grijze lokken!

Regelmatig ontvangen jullie updates in de vorm van een nieuwe foto met eventueel commentaar.  Hopelijk inspireer ik jullie dusdanig, dat je die haarverf gewoon laat staan in het schap bij het Kruidvat en je eigen, unieke haarkleur omhelst!

Leuke bijkomstigheid: van dat uitgespaarde geld kun je veel andere leuke dingen kopen!

Ladies and gentleman, the Grey Challenge has started!

De bijgevoegde foto´s zijn van 9 augustus 2022, een dikke maand na de start van the challenge. De eerste grijstinten zijn al goed zichtbaar.