Voordat wij naar het vasteland van Spanje verhuisden, zijn we diverse malen op vakantie geweest op het prachtige Ibiza. We werden op slag verliefd op dit eiland, maar merkten al snel dat wonen en leven daar erg duur is. Daarom hebben we de droom om Ibiza ons thuis te maken helaas moeten opgeven.

Ibiza betekent niet alleen feesten…… De natuur en stranden zijn spectaculair, de multi culturele samenleving is fantastisch en de kledingstijl is frivool en kleurrijk.

Halsband in Ibizastyle

Voor onze viervoeters zijn er prachtige Boho halsbanden verkrijgbaar in de mooiste kleurencombinaties. Wij hebben enkele jaren geleden op de fantastische markt Las Dalias in San Carlos zo´n prachtige leren halsband gekocht en onze Ebba pronkt er nog iedere dag mee.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en bewerkt met een prachtig, kleurrijk garenpatroon.
Een echte must voor je hond!

author-sign