Je kunt wel stellen dat ik een echte body lotion freak ben! Als ik zou moeten kiezen tussen parfum en een lotion is voor mij de keuze snel gemaakt. Een lekker, subtiel geurende crème na het douchen hydrateert niet alleen de huid, maar maakt tevens mijn ochtendritueel compleet. Ik wordt er gewoon happy van!

Jarenlang heb ik verschillende producten getest. Veel lotions ruiken enorm lekker als je ze opbrengt, maar groot is vaak de teleurstelling als de geur al na een paar uren helemaal vervlogen is.

Uiteindelijk zijn er voor mij 3 favorieten overgebleven, die niet alleen heerlijk ruiken, maar waarvan de geur ook urenlang achter blijft op je huid!

Deze 3 musthaves zijn Fenjal Classic Body Lotion, Marbert Bath & Body Classic en Maja Perfumed Body Lotion Classic.

Je wordt gegarandeerd niet teleurgesteld.

Liefs,

author-sign