Mascara, het belangrijkste en veruit favoriete onderdeel van de dagelijkse make up. Veel vrouwen gaan niet zonder mascara op hun wimpers de straat op. Ik dus ook niet. Mascara is al sinds mijn prille puberteit mijn life saver. Of moet ik zeggen beauty saver…

De oude Egyptenaren ontdekten al dat ze met kohl onder hun ogen en op hun wimpers de perfecte, flawless look konden creëren. Dat waren toch slimmerds hè?

Waarom is mascara zo´n populair product? Nou, omdat het je ogen groter doet lijken en je er een frisse, wakkere uitstraling door krijgt. En het kost je hooguit 1 minuut per dag om het op te brengen.

De world of mascara is mega big! Het aanbod is zò groot dat het heel moeilijk is om de perfecte mascara te vinden. Het heeft mij vele jaren gekost om de, volgens mijn bescheiden mening, allerbeste wimperroller te vinden, namelijk de Lancome Hypnose Drama Waterproof mascara.

Deze blijft écht de hele dag goed op je wimpers zitten en loopt gegarandeerd niet door. Je kunt ermee zwemmen, zweten, huilen! Het speciale S-vormige borsteltje zorgt direct voor veel volume, zonder geklieder. Een bijkomend voordeel is dat ik geen last meer heb van prikkelige, tranende ogen. Deze kreeg ik wel met het gebruik van vele andere mascara´s.
(Tekst gaat verder onder de foto’s).


Er wordt veel geschreven over waterproof mascara. Dat het niet goed voor je wimpers is, omdat het verwijderen ervan moeilijk is, dat het je wimpers kan breken enzovoorts. Ja, je moet inderdaad iets harder werken om je wimpers schoon te maken, maar ik heb nooit zelf ervaren dat mijn wimpers er onder lijden. Gebruik gewoon een goede oogmake-up remover die geschikt is voor het verwijderen van waterproof make up. Ze zijn er speciaal voor ontwikkeld.

Mijn motto: ”Zeg bye bye tegen Panda ogen en hello tegen een een niet uitgelopen, spotless look!”

Liefs

author-sign