Aanbeden en verguisd, dat zijn die mooi/lelijke schoenen, die onder de noemer UGG gaan, sinds hun populariteit toenam in de afgelopen decennia.

Ik ben zelf al jaren een enorme aanbidder van dit heerlijke schoeisel. Elk jaar koop ik wel 1 à 2 paar nieuwe. Je mag dit gerust een tik noemen, ik kan er niets aan doen. En ik ben niet de enige. Ook de sterren in Hollywood hebben deze fantastische stappers al heel lang geleden ontdekt en omarmt.

De historie van de UGG schapenwollen schoenen gaat terug tot in de zeventiger jaren. Een jonge Australische surfer richtte het merk UGG op in, nota bene, Zuid-Californië. De rest is historie!

Er volgden al snel andere makers van schapenwollen boots en slippers, die zeker niet onder deden en doen voor het originele merk. Een heel goed merk is bijvoorbeeld Emu Australia.
Ook Warmbat maakt hele mooie producten voor een zeer schappelijke prijs.

UGG-schoenen zijn niet alleen voor in huis, je kunt ze letterlijk onder iedere outfit dragen en ze zorgen ervoor dat je niet alleen heerlijk warme voeten hebt, maar er ook nog eens super cool uitziet! Dat geldt voor vrouwen èn mannen.

Draag ze in ieder geval zonder sokken, het is ademend materiaal. Zo worden je voeten optimaal verwend door de heerlijke schapenwol!

Op zoek naar het ultieme kerstcadeau voor deze koude periode? Nou, ik zou het wel weten: een paar heerlijke schapenwollen sloffen, zalig!

Veel liefs,

author-sign