Als je op zoek bent naar een heerlijk huisaroma om je eigen zintuigen en die van en je huisgenoten te prikkelen en te verwennen, dan heb ik de ultieme oplossing, namelijk de fantastisch nieuwe geurlijn van Rituals!

Deze Private Collection Comfort biedt drie geuren, namelijk Smooth Violet, Suede Vanilla en Cotton Blossom.

Ik koos deze keer voor een grote fles Suede Vanilla Fragance Sticks. Ook kocht ik de Handwash en Kitchen Handbalm in de geur Smooth Violet.

Bij het openen van de verpakking van de Suede Vanilla geurolie kreeg ik meteen hemelse associaties met Kerstmis. Wát een topgeur om in huis te hebben tijdens de feestdagen. Een heerlijk zoet aroma kwam me tegemoet, ik werd er gelijk happy van!

De andere geuren, Cotton Blossom en Smooth Violet zijn ook helemaal top, maar als je zoekt naar een geur die perfect bij de aanstaande feestdagen past, kies dan voor Suede Vanilla. Een echte aanrader!

Alweer een 10 met een griffel, Rituals! Kijk ook voor alle andere geuren bij Bol.com.

Ik wens jullie hierbij een heel fijn Kerstfeest en en heel goed en vooral gezond 2023 toe!

Liefs,

author-sign