Is een ruimte in je huis toe aan een stevige oppepper? Ben je bang dat je budget er té snel aan gaat? Nee, Senior Stylers, een ruimte opnieuw decoreren hoeft helemaal niet in de honderden euro´s te lopen.

Met bijvoorbeeld een pot verf in een spannende kleur, bijvoorbeeld in de kleur van je stoelen of sofa, kun en je al een prachtige accentmuur tevoorschijn toveren.

Een nieuw vloerkleed, een paar mooie kussens in frisse tinten, nieuwe muurdecoraties en voilá, je kamer ziet er opeens heel anders uit!

Je hoeft het ook niet allemaal in één keer aan te schaffen, doe het geleidelijk aan en je geniet nóg langer van je vernieuwde woonruimte!

Ik heb enige foto´s geplaatst van van ons interieur. Met één blik verf transformeer je je ruimte totaal. De wandkleur komt trouwens overeen met de kleur van de bank.

De kussens op de sofa zijn van Casa en Jysk. De grotere Buddha is van Action. De aroma diffuser is van Rituals.

Onze slaapkamer is gezellig en goedkoop gedecoreerd met spiegels, gekocht bij een plaatselijke bouwmarkt hier in Andalusië.

Op de badkamer staan leuke rieten manden met badhanddoeken erin (Ikea) en in plaats van handdoekenhaakjes of een rek staat er een puike houten trap van Casa. Deze is van hergebruikt hout, dus dat is ook nog eens goed voor het milieu!

De handzeep en handlotion van Rituals staan prachtig op de wastafel! En ze ruiken ook nog eens ontzettend lekker.

Mijn tip voor jullie: bij onder andere Casa, Bol en Action tref je een groot assortiment aan kussens, diffusers, Buddha beelden en andere interieurspullen aan voor betaalbare prijzen. Zeker kijken!

author-sign