Een hele tijd ben ik op zoek geweest naar een jeans die én comfortabel zit én die mijn achterste een liftend c.q. boostend effect zou geven, daar ik zelf van nature weinig bil bezit. Ook na je vijftigste wil je er enigszins strak uitzien, toch?

Groot was daarom mijn vreugde toen ik de push up jeans ontdekte. Kijken in de spiegel werd zowaar leuk! Ze zitten ook nog eens enorm comfortabel, omdat ze allemaal van heerlijke, super elastische denim zijn gemaakt.

De push up truc zit hem in de manier waarop deze broeken zijn uitgevoerd, met name hoe ze gestikt zijn aan de achterkant en de strakheid aan de bovenbenen.

Ik ben zelf in het bezit van enkele Freddy pants. Dit is een luxere uitvoering van de push up jeans. Wil je voor een heel goede, maar niet al te dure broek gaan, kies dan met een gerust hart voor het merk Toxik3.

Toxik3 jeans zijn enorm populair geworden door de prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het merk biedt een enorme keuze aan kleuren en diverse taillevormen.

Je kunt ze dragen bij vrijwel iedere outfit, dat maakt het nóg iets leuker.

Go Push Up!

author-sign